Eyecatcher bij Barli

Eyecatcher bij Barli
  1. Voertuigreclame
  2. Functionele reclame

De opdracht

Barli, producent van modulaire gebouwen, groeit snel en opende daarom kort geleden twee nieuwe productiehallen met een bijbehorende kantoorruimte. Om goed herkenbaar te zijn, wilde de klant bij de entree van de nieuwbouw een echte eyecatcher. Iets waarin het eigen beeldmerk werd verwerkt, maar geen standaard reclamezuil.

We besloten al snel dat we de indrukwekkende uitstraling van het nieuwe kantoor terug wilden laten komen in het ontwerp. Dat is te zien in het materiaalgebruik en het lijnenspel. Barli was enthousiast over het ontwerp en het eindresultaat, waardoor we ook de complete bewegwijzering en gevelreclames voor zowel de oude als de nieuwe locaties mochten verzorgen.

Specialist aan het woord

“Aan mij de taak om het prachtige ontwerp van mijn collega’s om te zetten in een technisch uitvoerbaar product."

Placeholder

Opdrachtgever aan het woord

"Het fijne van Van Gaal is dat ze praktisch en creatief meedenken. Ze staan open voor elke vraag, van onze werkkleding tot alle signing en van Blue Army-merchandise tot het kerstpakket. Ze snappen wanneer het snel of simpel moet zijn, maar ook als iets meer aandacht moet hebben. Zoals bij de overgang naar nieuwe kleding of de houten zuil bij de entree van ons nieuwe kantoor. Van Gaal bedacht een echte eyecatcher, helemaal in lijn met de architectuur van het pand én onze branding!"

foto
Twan Vrijsen