Wagenpark en bewegwijzering bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Wagenpark en bewegwijzering bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling
  1. Voertuigreclame
  2. Functionele reclame
  3. Bewegwijzering

De opdracht

Het bekende Osse familiebedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling vierde in 2022 haar honderdjarig bestaan. Dat heugelijke feit was aanleiding voor een nieuw beeldmerk, een nieuwe huisstijl en nieuwe uitingen. We werken al jarenlang heel prettig met Hendriks samen en kregen daarom de opdracht om het wagenpark in een nieuw jasje te steken, volledig in lijn met de nieuwe huisstijl.

Toen dat succesvol was afgerond, kwam er een vervolgvraag. We mochten meedenken over de bewegwijzering op het parkeerterrein en in de gebouwen op de locatie in Oss. Uiteindelijk leidde dat tot een unieke maatwerkoplossing. We namen het complete project voor onze rekening: van idee en vormgeving tot productie en montage.

Specialist aan het woord

“In samenwerking met Hendriks Bouw en Ontwikkeling maakten we een technische vertaalslag van het design van de routing en de bewegwijzering. We kozen ervoor om alles in prefab betonelementen te produceren. We deden de productie, maar ook de grondtechnische voorbereidingen. Daardoor hadden we bij het plaatsen geen last van kabels en leidingen.”

Placeholder