Gevelreclame en interieurstyling bij Wingens Transport

Gevelreclame en interieurstyling bij Wingens Transport
  1. Gevelreclame
  2. Lichtreclame
  3. Wandbekleding

De opdracht

Mary en Mark van Wingens Transport wilden een grote reclame-uiting aan de gevel van hun nieuwe bedrijfshal. Om precies te zijn: stijlvolle gevelreclame met verlichting die goed zichtbaar is vanaf de Rijksweg. Ze benaderden ons. 

Uiteindelijk werd het project een stuk groter. We mochten meedenken over het exterieur van hun nieuw te bouwen kantoorpand én met de styling en signing van het interieur. Een bijzonder element is de wallcovering in de verschillende binnenruimtes. Om de mooie geschiedenis van het familiebedrijf te benadrukken, kozen we daarbij voor oude foto’s van het bedrijf, die we een industriële look gaven.

Specialist aan het woord

“We kozen er bewust voor om het logo achter uit te lichten, zodat de contouren van de letters in de avond geaccentueerd zijn. Dat de bouwkundige voor een antraciet gevelpaneel koos, maakte het voor ons uitdagend om voor mooi licht te zorgen. Dankzij mijn kennis van lichttechniek konden we toch een oplossing aandragen met de juiste verlichting, intensiteit en lichtspreiding en een prachtige glow.”

foto
Vincent van Gaal

Opdrachtgever aan het woord

“We zochten de juiste uitstraling voor zowel binnen als buiten. Daar zijn we enorm goed bij geholpen. VANGAAL design had genoeg aan de bouwkundige tekeningen en de materiaalstaat om tot een mooi voorstel te komen. De samenwerking tijdens de rest van het project was vervolgens erg prettig en we zijn heel blij met het resultaat. De gevelreclame is goed leesbaar vanaf de Rijksweg, wat voor ons een belangrijke wens was.”

foto
Mary en Mark van Wingens Transport